Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mediterrán saláta- feta sajttal

hozzávalók 6 főre 

  • 50 dkg sólében érlelt lágysajt (feta jellegű)
  • 7-8 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • negyed szál póréhagyma
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 1 marék zöld olívabogyó
  • 1 marék fekete olívabogyó
  • 1 kk durvára darált tarkabors
  • néhány vékony szelet csípős zöldpaprika
  • 3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

  1. A sajtot 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
  2. A fokhagymát, a petrezselymet, a lilahagymát, a póréhagymát felaprítjuk, és a sajthoz keverjük a csípős zöldpaprika-karikákkal együtt.
  3. Hozzáadjuk a zöld és fekete olívabogyókat, megszórjuk a tarkaborssal, és nyakon öntjük az olívaolajjal.
  4. Óvatosan összeforgatjuk úgy, hogy a sajt ne törjön össze.
  5. Végül fél órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép


Képgaléria